Communicatietraining

Laat uw team beter communiceren

Til uw team naar een volgend niveau

Alles draait om samenwerking en communicatie, wie en waar u ook bent. Medewerkers die helder en open communiceren boeken betere resultaten én hebben meer voldoening in het werk. En dat kan op een speelse en humorvolle manier getraind worden door middel van theaterimprovisatie.

Theaterimprovisatie kan bij uitstek ingezet worden bij het trainen van actief luisteren, assertief spreken en het vragen en geven van feedback.

Kern van de werkwijze is dat de deelnemers de vertrouwde werkelijkheid gedurende de training tijdelijk loslaten. Zij begeven zich even in de prikkelende werkelijkheid van het theater. Daardoor is het mogelijk te experimenteren met ander gedrag. Het gaat om: geen woorden maar daden én niet praten maar doen. Tijdens de training wordt regelmatig expliciet een relatie gelegd met de praktijksituatie van de deelnemers.

De duur van een workshop is, afhankelijk van de doelstelling, minimaal 2 uur en maximaal 3 uur. De groepsgrootte is minimaal 6 en maximaal 30 deelnemers. Prijzen vanaf €530,- exclusief 21% btw.

Communicatietraining

2 – 3 uur
6 – 30 deelnemers
Jos Paauw
vanaf €530,- (ex BTW)
Offerte aanvragen

Theaterimprovisatie maakt wat los

Play Video

Aanvraag offerte

Communicatietraining

Heeft u interesse in een workshop theaterimprovisatie als communicatietraining? Vul onderstaand formulier in. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.    Heeft u nog vragen? Bel!

    06-10352803 Jos Paauw

    Dit is waar het om draait in het leven: spelen en plezier hebben!