Teambuilding

Een theaterworkshop waar uw team sterker uit komt

Teambuilding door theaterimprovisatie

Doe samen met je collega’s een workshop theaterimprovisatie. Dat kan het team op een humorvolle manier heel erg inspireren!

Een workshop theaterimprovisatie als teambuilding bestaat uit een aantal energieke oefeningen en spelvormen die de deelnemers al doende laat ervaren wat het oplevert als collega’s echt met elkaar samenwerken. Bij theaterimprovisatie draait alles om: luisteren naar elkaar, aansluiten op de inbreng van de anderen, positiviteit, je nek uitsteken, fouten mogen maken, wendbaarheid én humor. Stuk voor stuk belangrijke kenmerken van een succesvol team!

Door met elkaar te improviseren trainen de teamleden deze kenmerken op een speelse manier. Tijdens de workshop zijn er korte momenten van reflectie met een vertaalslag naar de praktijk van het team.

Een workshop theaterimprovisatie als teambuilding versterkt het teamgevoel waardoor de teamleden met meer plezier samenwerken en het team beter presteert. Nieuwe teams leggen op deze wijze een creatieve basis voor hun verdere samenwerking. Teams die al langer bestaan krijgen een prikkelende injectie.

De workshop kan ingezet worden als onderdeel van een heidag, conferenties, kick-off-bijeenkomst of studiedag.

De duur van de workshop varieer van 1 uur tot 3 uur, afhankelijk van uw doelstelling en de omstandigheid. De groepsgrootte is minimaal 6 en maximaal 30 deelnemers. Prijzen vanaf €465,- exclusief 21% btw.

Teambuilding

1 – 3 uur
6 – 30 deelnemers
Jos Paauw
vanaf €465,- (ex BTW)
Offerte aanvragen

Theaterimprovisatie maakt wat los

Play Video

Aanvraag offerte

Teambuilding door theaterimprovisatie

Heeft u interesse in een workshop theaterimprovisatie als teambuilding? Vul onderstaand formulier in. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.    Heeft u nog vragen? Bel!

    06-10352803 Jos Paauw

    Dit is waar het om draait in het leven: spelen en plezier hebben!